Software Testing

Software Testing workshop

Categories

Date

12 - 13 Mar 2022
Expired!

Time

All Day

Cost

₹1,000.00

Labels

New

Software Testing

Workshop Highlights:

  • Study Materials will be provided
  • Hands on with test server
  • Real time projects on test environment
  • Interview tips for testing jobs
  • Certification will be provided
  • Lunch, Tea & Snacks

Workshop Schedule: Day 1

Time

Description

Duration

DAY 1

9.30 AM - 10.00 AM

Student Registration

30 Mins

10.00 AM - 10.30 AM 

Introduction to Software Testing

Software Testing life cycle

30 Mins

10.30 AM - 11.00 AM 

Agile Model

Test Case Preparation

Bug Life Cycle

30 Mins

11.00 AM - 11.30 AM

Bug Reporting

Risk Management

30 Mins

11.30 AM - 11.45 AM

Tea/Snacks Break

15 Mins

11.45 AM - 12.45 AM

Test Plan

Corporate Test Strategy

Test Scenarios

1 Hour

12.00 PM - 1.20 PM

Lunch Break

35 Mins

1.20 PM - 3.20 PM

Real time testing on test environment

  • Website Testing

  • Web App Testing

  • Functional Testing

  • Non - Fuction Testing

2 Hours

3.20 PM - 3.30 PM

Break

10 Mins

3.30 PM - 5.00 PM

Tools Demonstration

1 Hour 30 Mins

5.00 PM - 5.30 PM

Question Session

30 Mins

Workshop Schedule: Day 2

Time

Description

Duration

DAY 2

9.30 AM - 10.00 AM

Recap & Introduction to Automation Testing

30 Mins

10.00 AM - 11.30 AM 

Selenium Demonstration

1 Hour 30 Mins

11.30 AM - 11.45 AM 

Tea/Snacks Break

15 Mins

11.45 AM - 12.45 AM

Selenium RC

Selenium Web Driver

1 Hour

12.45 AM - 1.20 PM

Lunch Break

35 Mins

1.20 PM - 3.20 PM

QTP Demonstration

2 Hours

3.20 PM - 3.30 PM

Break

10 Mins

3.30 PM - 5.00 PM

Load runner Tool Working

1 Hour 30 Mins

5.00 PM - 5.30 PM

Certification Ceremony

30 Mins

Sold out!

Comment (1)

  1. WHY tap

    Need help?
    Contact: +91 82700 99994

Leave your thought here

Your email address will not be published.